Fra arkivet — åpne arkivskjermen, finn samtalen og returner den til hovedlisten.
En ny melding i en arkivert samtale kan bringe den tilbake til hovedlisten (avhengig av din
varslingsinnstillinger).
Arkivet gjelder bare for appvisningen: samtalehistorikken og agentens minne på instanssiden blir ikke slettet.
Den **arkiv** er der samtaler fjernet fra hoved [Chatteliste](/no/v1.0/app/chats) Gå. Historien er uberørt: chatten er bare skjult slik at den ikke slår rot i aktive samtaler.
## Hva det er til
Arkivet holder hovedlisten ryddig: sjelden brukte eller avsluttede samtaler flyttes til arkivet, men forblir tilgjengelige og fullt bevart.
## Hvordan bruke det
- **Å arkivere** — sveip en chat i [Chatteliste](/no/v1.0/app/chats) eller velg «Arkiv» i
[Chatterinnstillinger](/no/v1.0/app/chat-settings).
- **Fra arkivet** — åpne arkivskjermen, finn samtalen og returner den til hovedlisten.
- En ny melding i en arkivert samtale kan bringe den tilbake til hovedlisten (avhengig av din
varslingsinnstillinger).
Arkivet gjelder bare for appvisningen: samtalehistorikken og agentens minne på instanssiden blir ikke slettet.