Fra arkivet — åbn arkivskærmen, find chatten og returner den til hovedlisten.
En ny besked i en arkiveret chat kan bringe den tilbage til hovedlisten (afhængigt af din
notifikationsindstillinger).
Arkivet handler kun om appvisningen: samtalehistorikken og agentens hukommelse på instanssiden bliver ikke slettet.
Den **arkiv** er hvor samtaler fjernes fra hoveden [Chatliste](/da/v1.0/app/chats) Gå. Historikken er uberørt: chatten er blot skjult, så den ikke fylder i aktive samtaler.
## Hvad det er til
Arkivet holder hovedlisten ryddelig: sjældent brugte eller afsluttede samtaler flyttes til arkivet, men forbliver tilgængelige og fuldt bevarede.
## Hvordan man bruger det
- **At arkivere** — stryg en chat i [Chatliste](/da/v1.0/app/chats) eller vælg “Arkiv” i
[Chatindstillinger](/da/v1.0/app/chat-settings).
- **Fra arkivet** — åbn arkivskærmen, find chatten og returner den til hovedlisten.
- En ny besked i en arkiveret chat kan bringe den tilbage til hovedlisten (afhængigt af din
notifikationsindstillinger).
Arkivet handler kun om appvisningen: samtalehistorikken og agentens hukommelse på instanssiden bliver ikke slettet.